Het Feestcomité

Jelle-01Jelle Coppelmans en Sander Verhoeven zijn twee Brabantse feestbeesten. Hun gezelligheid en inlevingsvermogen zorgen ervoor dat elke feesttent, zaal of schuur compleet uit zijn dak gaat.

Jelle is een geboren ras entertainer. Van jongs af aan vermaakt hij mensen met zijn humor en enthousiasme. Na veel shows op campings, hotels, events en pretparken is het tijd voor wat nieuws. Samen met Sander staat hij klaar om u een knalfeest te bezorgen dat u lang bijblijft.

Sander was er ook al vroeg bij, Op zijn 12e draaide hij al op menig klassenfeest. Gewapend met twee stereo’s om zo muziek te kunnen mixen werd zijn passie geboren.. De interactie met het publiek is een eer tijdens het draaien. Inmiddels zijn de DJ sets uitgebreid en zijn alle platen opgepoetst.

Samen staan Jelle en Sander garant voor een compleet en geslaagd feest. Entertainment en muziek zorgen voor de juiste mix voor elke feest. De thema’s die Het Feestcomité aanbiedt liggen beide heren goed. Zij spelen in  op elk publiek en krijgen  iedereen op de dansvloer.

Nog niet overtuigd? Kijk dan snel bij Feestje? voor ons complete aanbod.